Naam

E-mail adres

Kies de vorm van je sticker:
Vierkant
Rond
Rechthoek
Ovaal
Vrije vorm

Kies de ondergrond:

Wat is het formaat:
Breedte (in mm)

Hoogte (in mm)

Aantal

Opmerkingen

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

3Dstickers.nl maakt onderdeel uit van Combiflex BV. Combiflex BV is een toonaangevende leverancier in de markt van hoogwaardige industriële materialen. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vakspecialist bij uitstek met verschillende disciplines, ook wanneer het gaat om advies, ontwerp en ondersteuning.

Combiflex BV is ook uw partner voor kunststof toepassingen in de ruimste zin van het woord, zoals daar zijn bewerking en vormgeving van de kunststoffen en begeleiding van uw projecten tijdens de gehele productieprocedure. Waar bij wij in nauwe samenwerking met opdrachtgever een weldoordacht ontwerp samenstellen toegespitst op de individuele wensen van u en uw eventuele opdrachtgevers.

Ook realiseren wij opdrachten in combinatie met andere materialen van uiteenlopende aard, zoals daar zijn hout, aluminium, metaal etc. Bewerkingen als zeef – en ronddrukken is een kolfje naar onze hand waarbij wij de beschikking hebben over een modern geoutilleerd en innovatief machinepark dat zijn weerga niet kent in Nederland. In ons pakketaanbod vindt u daarnaast mechanische bewerkingen als knippen, frezen, graveren, boren en stansen.

Functioneel gebruik van kunststof en andere materialen brengen wij tot leven middels displays om uw product, foto en/of kunstwerk optimale aandacht te geven naar uw klanten en toekomstige afnemers. Al uw wensen realiseren wij ‘custom made’ in goed en intensief overleg.

Een groot deel van ons brede assortiment is snel en tijdig leverbaar uit voorraad, Combiflex BV profileert zich daarom als betrouwbare en veelzijdige leverancier met een uitgebreid servicepakket als toegevoegde waarde !

 

Wij staan je graag te woord

Heb je vragen over ons bedrijf of onze diensten?
Bel of mail gerust! Ons team staat vol enthousiasme voor je klaar!

040 284 28 23